Skip to content
Revista de Menja sa

Ajoblanco amb meló1 min read

9 juny, 2020
ajoblanco amb melo

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 g d’ametlla crua pelada
  • 1 gra d’all
  • 100 g de molla de pa del dia abans
  • 30 ml de vinagre de Jerez
  • 800 ml d’aigua freda
  • 2 talls de meló
  • 70 ml d’AOVE
  • Sal

Preparació:

  • Posem a remullar el pa en l’aigua freda durant uns minuts
  • Passem el pa i l’aigua al got de la batedora, l’ametlla, l’all, el vinagre y la sal i ho triturem fins que quedi ben fi
  • Sense deixar de triturar anem afegint l’oli mica en mica per tal que vagi emulsionant
  • Reservem a la nevera i servim ben fred acompanyat d’uns daus de meló

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies