Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta d’aletes de pollastre al forn amb llimona i patata

aletes de pollastre al forn amb llimona

Una recepta molt senzilla amb molt pocs ingredients.

Recepta d’aletes de pollastre al forn amb llimona i patata

Ingredients per a 4 persones:

  • 750 gr. d’aletes de pollastre partides
  • Suc d’1 llimona
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 4 patates petites
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació de la recepta d’aletes de pollastre al forn amb llimona i patata:

1. Posa a escalfar el forn a 170ºC.
2. Salpebra les aletes i col·loca-les en una safata pel forn, tirant-t’hi per sobre l’oli i el suc de llimona. Introdueix al forn fins que siguin cuites.
3. Mentre es couen les aletes, neteja les patates i, sense pelar-les, punxa-les amb un escuradents. Col·loca-les en un plat apte pel microones, i cou-les tapades, a potencia màxima durant 10-15 minuts (prova que ja són cuites tot punxant-les).
4. Serveix les aletes acompanyades d’una patata per cada comensal.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies