
Michael Pollan comenta, en un dels seus llibres, que es pot menjar de tot, qualsevol cosa, el que més et vingui de gust i, a més, en la quantitat que vulguis i no passarà res. Només hi ha una condició, que ho faci un mateix .Evidentment, el consell juga amb el fet que, un cop a la cuina, la tendència a fer quantitat de coses que són poc sanes, és menys probable.
És una manera curiosa d’ajudar a que la gent s’animi a cuinar. Crec que aquest pollastre, també us pot animar un cop el proveu. És senzill i, com comento, el punt d’acidesa li dóna un toc molt especial.
Recepta d’aletes de pollastre a l’allet
Ingredients:
- 12 aletes de pollastre
- 4 patates
- 1 cap d’alls
- 1 copa de Xerès
- 2 fulles de llorer
- vinagre
- julivert
- Oli d’oliva verge extra
- pebre negre
- sal
Pas a pas de la recepta d’aletes de pollastre a l’allet:
- En una paella amb abundant oli d’oliva, fregim la patata que està pelada i tallada en cubs. La deixem a foc mitjà fins que agafi color.
- En una altra paella, posem un raig d’oli i afegim les aletes de pollastre trossejades i salpebrades. Quan agafen color, afegim els alls pelats i un parell de fulles de llorer. Ho deixem 10 minuts a foc mitjà remenant de tant en tant.
- Passat aquest temps, afegim un bon raig de vinagre i deixem reduir. Després, fem el mateix amb el Jerez, rascant en el fons per si s’han enganxat substàncies que ens interessa incorporar a la salsa.
- Quan les patates estan llestes, els escorrem l’oli amb ajuda d’un colador i les afegim al guisat, afegim també el julibert picat, remenem tot bé i servim.
T’ha agradat la recepta? Comparteix-ho a les teves xarxes socials preferides!