Skip to content
Revista de Menja sa

Aletes de pollastre a l’allet1 min read

7 abril, 2016
aletes pollastre allet

Michael Pollan comenta, en un dels seus llibres, que es pot menjar de tot, qualsevol cosa, el que més et vingui de gust i, a més, en la quantitat que vulguis i no passarà res. Només hi ha una condició, que ho faci un mateix.Evidentment, el consell juga amb el fet que, un cop a la cuina, la tendència a fer quantitat de coses que són poc sanes, és menys probable.
És una manera curiosa d’ajudar a que la gent s’animi a cuinar. Crec que aquest pollastre, també us pot animar un cop el proveu. És senzill i, com comento, el punt d’acidesa li dóna un toc molt especial.

Com fer aletes de pollastre a l’allet

Ingredients:

  • 12 aletes de pollastre
  • 4 patates
  • 1 cap d’alls
  • 1 copa de Xerès
  • 2 fulles de llorer
  • vinagre
  • julivert
  • Oli d’oliva verge extra
  • pebre negre
  • sal

aletes pollastre allet

Pas a pas:

  1. En una paella amb abundant oli d’oliva, fregim la patata que està pelada i tallada en cubs. La deixem a foc mitjà fins que agafi color.
  2. En una altra paella, posem un raig d’oli i afegim les aletes de pollastre trossejades i salpebrades. Quan agafen color, afegim els alls pelats i un parell de fulles de llorer. Ho deixem 10 minuts a foc mitjà remenant de tant en tant.
  3. Passat aquest temps, afegim un bon raig de vinagre i deixem reduir. Després, fem el mateix amb el Jerez, rascant en el fons per si s’han enganxat substàncies que ens interessa incorporar a la salsa.
  4. Quan les patates estan llestes, els escorrem l’oli amb ajuda d’un colador i les afegim al guisat, afegim també el julibert picat, remenem tot bé i servim.

T’ha agradat la recepta? Comparteix-ho a les teves xarxes socials preferides!

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies