Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta d’aletes de pollastre a l’allet

aletes pollastre allet

Michael Pollan comenta, en un dels seus llibres, que es pot menjar de tot, qualsevol cosa, el que més et vingui de gust i, a més, en la quantitat que vulguis i no passarà res. Només hi ha una condició, que ho faci un mateix .Evidentment, el consell juga amb el fet que, un cop a la cuina, la tendència a fer quantitat de coses que són poc sanes, és menys probable.
És una manera curiosa d’ajudar a que la gent s’animi a cuinar. Crec que aquest pollastre, també us pot animar un cop el proveu. És senzill i, com comento, el punt d’acidesa li dóna un toc molt especial.

Recepta d’aletes de pollastre a l’allet

Ingredients:

  • 12 aletes de pollastre
  • 4 patates
  • 1 cap d’alls
  • 1 copa de Xerès
  • 2 fulles de llorer
  • vinagre
  • julivert
  • Oli d’oliva verge extra
  • pebre negre
  • sal
aletes pollastre allet

Pas a pas de la recepta d’aletes de pollastre a l’allet:

  1. En una paella amb abundant oli d’oliva, fregim la patata que està pelada i tallada en cubs. La deixem a foc mitjà fins que agafi color.
  2. En una altra paella, posem un raig d’oli i afegim les aletes de pollastre trossejades i salpebrades. Quan agafen color, afegim els alls pelats i un parell de fulles de llorer. Ho deixem 10 minuts a foc mitjà remenant de tant en tant.
  3. Passat aquest temps, afegim un bon raig de vinagre i deixem reduir. Després, fem el mateix amb el Jerez, rascant en el fons per si s’han enganxat substàncies que ens interessa incorporar a la salsa.
  4. Quan les patates estan llestes, els escorrem l’oli amb ajuda d’un colador i les afegim al guisat, afegim també el julibert picat, remenem tot bé i servim.

T’ha agradat la recepta? Comparteix-ho a les teves xarxes socials preferides!

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies