Una renovació de l’allioli tradicional amb un producte de tardor molt especial.
Ingredients:
- 2 codonys madurs
- 4 grans d’all
- 2 dl d’oli d’oliva verge
- Sal i pebre
Preparació:
- Pela els codonys i bull-los en aigua amb sal
- Pica els grans d’all amb el codony
- A poc a poc, sense deixar de remoure-ho, ves afegint oli d’oliva fins que quedi una salsa ben espessa i salpebra
NOTA: Podeu probar-l’ho amb receptes de peix, carns blanques i, fins i tot, en postres

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic; Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Vic; Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica Materna infantil per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu i Màster en Comunicació i Gastronomia per la Universitat de Vic.
Sóc membre col·legiada en el col·legi professional de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) (CAT000273).