Una renovació de l’allioli tradicional amb un producte de tardor molt especial.
Recepta d’allioli de codony
Ingredients per a 10 persones:
- 1 codony madur
- 2 grans d’all
- 150 ml d’oli d’oliva verge
- Sal
Preparació de la recepta d’allioli de codony:
- Pela els codonys i bull-los en aigua amb sal.
- Pica els grans d’all amb el codony.
- A poc a poc, sense deixar de remoure-ho, ves afegint oli d’oliva fins que quedi una salsa ben espessa i afegeix sal.
NOTA: Podeu probar-l’ho amb receptes de peix, carns blanques i, fins i tot, en postres

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic; Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Vic; Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica Materna infantil per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu i Màster en Comunicació i Gastronomia per la Universitat de Vic.
Sóc membre col·legiada en el col·legi professional de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) (CAT000273).