Skip to content
Revista de Menja sa

Allioli de codony1 min read

19 octubre, 2010

Una renovació de l’allioli tradicional amb un producte de tardor molt especial.

Ingredients:

  • 2 codonys madurs
  • 4 grans d’all
  • 2 dl d’oli d’oliva verge
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Pela els codonys i bull-los en aigua amb sal
  2. Pica els grans d’all amb el codony
  3. A poc a poc, sense deixar de remoure-ho, ves afegint oli d’oliva fins que quedi una salsa ben espessa i salpebra

NOTA: Podeu probar-l’ho amb receptes de peix, carns blanques i, fins i tot, en postres

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Related Posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Comments (2)

    L’all i oli de codony em porta molts records… el meu pare n’era gran amant! una bona torrada sucada d’aquest all i oli, un traguet de vi… i a còrrer!Al primer bloc hi tinc la recepta,però hi poso una mica de poma, costums.

    Respon

    És que aquesta recepta sí que té ben bé història! Jo l’he vist fer també, i n’he menjat és clar, amb patata.
    Crec que cal que reivindiquem aquestes receptes autèntiques d’allioli i sense ou!

    Respon
    Aviso de cookies