Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de canonges amb Fajol1 min read

23 juliol, 2020

Ingredients:

• 2 tomàquets
• 1 ceba
• 1 mica de pebre
• 100g de blat sarraí o fajol
• 1 mica de sal
• 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
• 400 g de xampinyons
• 100 g de canonges

Preparació:

  1. Piquem la ceba ben menuda i la sofregim. Quan estigui transparent, afegim els bolets prèviament rentades i tallades a tires. A continuació les deixem ofegar amb la ceba uns minuts fins que estiguin toves. Salpebrem al gust i reservem.
  2. Rentem el blat sarraí, remenant bé. L’escorrem. El posem a coure seguint les instruccions del fabricant. Un cop estigui cuit i escorregut, l’afegim als bolets.
  3. Tot seguit afegim els canonges i els tomàquets tallats a trossets. Si ens agrada, podem afegir llimona o unes gotes de vinagre.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies