Ingredients:
• 2 tomàquets
• 1 ceba
• 1 mica de pebre
• 100g de blat sarraí o fajol
• 1 mica de sal
• 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
• 400 g de xampinyons
• 100 g de canonges
Preparació:
- Piquem la ceba ben menuda i la sofregim. Quan estigui transparent, afegim els bolets prèviament rentades i tallades a tires. A continuació les deixem ofegar amb la ceba uns minuts fins que estiguin toves. Salpebrem al gust i reservem.
- Rentem el blat sarraí, remenant bé. L’escorrem. El posem a coure seguint les instruccions del fabricant. Un cop estigui cuit i escorregut, l’afegim als bolets.
- Tot seguit afegim els canonges i els tomàquets tallats a trossets. Si ens agrada, podem afegir llimona o unes gotes de vinagre.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.