Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de cigrons torrats, col arrissada i anacards1 min read

16 febrer, 2021

En un article sobre els anacards et explicàvem les seves propietats nutricionals. En aquesta recepta d’amanida de cigrons torrats, col arrissada i anacards els degustarem. Per elaborar-la necessitarem:

Ingredients per a 6 persones

  • Un pot Cigrons bullits
  • Oli d’oliva verge extra 1 cullerada
  • 1/2 cullereta de sal
  • 1 cullereta d’all en pols
  • ¼ de tassa d’anacards picats
  • 1 cullerada de llavors de sèsam crues
  • 2 cullerades de llavors de cànem sense pela
  • Kale trossejada
  • Enciam romà trossejat

Guarniment:

  • ½ tassa d’anacards crus posats en remull
  • ¼ tassa d’aigua
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1/2 cullerada

Elaboració:

  1. Posar a remullar els anacards almenys un parell d’hores abans d’elaborar l’amanida.
  2. Esbandir i escórrer els cigrons. Assecar amb paper de cuina i posar en un bol. Amanir amb la sal, l’oli i l’all en pols. Remoure perquè s’impregnin bé.
  3. Repartir els cigrons sobre una safata de forn i torrar durant uns 20 minuts, removent de tant en tant. Deixar refredar.
  4. Posem els ingredients de guarniment en un robot de cuina o un processador d’aliments i els piquem junts.
  5. Rentar la col i l’enciam i trossejar-los al gust. Col·locar en un bol i afegir el guarniment barrejant bé.
  6. Agreguem els anacards picats, les llavors, els cigrons torrats i llesta per a servir.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies