Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de figues1 min read

12 octubre, 2011
amanida-figues

Una amanida amb un clar caràcter de tardor.

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 figues fresques
  • 1 enciam de fulla de roure
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 llimona
  • 1/2 gra d’all
  • 1/2 paquet de boles de mozzarella
  • sal
  • pebre

Preparació:

  • Pela i pica l’all ben fi, posa’l en un bol amb l’oli i un pessic de sal i pebre. Afegeix-hi la llimona exprimida i les  boles de mozzarella i deixa-ho macerar 15 minuts.
  • Renta les figues i talla-les en quarts, i escorre les boles de mozzarella reservant la marinada.
  • Posa l’enciam net en una safata i disposa els altres ingredients per sobre.
  • Rega amb la marinada.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies