Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de llenties amb llima1 min read

22 març, 2011
amanida llenties amb llima

Aquesta amanida és una barreja de sabors que et farà gaudir del plaer de menjar vegetals frescos a la vegada que aprofites millor el ferro contingut dins les llenties.

Ingredients per a 4 persones:

  • 300g d’amanida variada
  • 200 g de llenties cuites
  • 3 tomàquets
  • 1 pastanaga
  • Brots de soja
  • Suc de lima
  • Oli
  • Sal

Elaboració:

  1. Talla l’enciam i neteja’l amb abundant aigua. Després eixuga’l amb la centrifugadora manual o amb un colador, procurant que no quedi molt humit
  2. A continuació renta els tomàquets i talla’ls a daus. Amb un pelador, pela la pastanaga i amb el mateix fes tires
  3. En un pot petit vidre amb tapa posa el suc de lima, 1 bon raig d’oli d’oliva i un pessic de sal. Tapa el pot i remena enèrgicament perquè quedi tot barrejat
  4. En un bol posa totes les verdures i el llegum cuit, aboca l’amaniment i remena-ho tot. I llest per servir

Consell:

Si t’has d’endur l’amanida en una carmanyola, porta l’amaniment a part en un pot de vidre hermètic i afegeix-lo just en el moment de servir.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies