Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de llenties1 min read

15 abril, 2010

Una proposta perfecta de cara al bon temps.

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de llenties cuites
  • 2 tomàquets grans
  • 200 g de ruca
  • 1 ceba gran picada
  • 12 olives negres
  • 4 cullerades soperes de vinagre de Mòdena
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Suc de llimona
  • Sal i pebre
  • Una mica de gingebre ratllat
  • 1 gra d’all



Preparació:

  1. Remulla les llenties la nit anterior i cou-les amb una mica de sal i el gra d’all.
  2. Disposa les llenties en un plat o a la mateixa carmanyola, afegeix la ceba picada, les olives, el tomàquet a daus i la ruca neta i ben escorreguda.
  3. Per últim, prepara la vinagreta amb el vinagre, el pebre, el suc de llimona, l’oli i el gingebre ratllat, deixa-la reposar una estona per a que es barregin bé els sabors, i amaneix.

NOTA: Si ho prefereixes, pots utilitzar llenties de pot. Recorda que en el cas que t’enduguis la carmanyola, és molt millor que portis la vinagreta en un recipient a part i amaneixis just al moment de servir.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies