Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de macarrons1 min read

7 juliol, 2011
menu setmanal equilibrat

Et proposem una recepta molt senzilla i pràctica. Amanida de macarrons.

Ingredients per a 4 persones:

  • 250 g de macarrons
  • 2 tomàquets madurs o 16 tomàquets xerri
  • 20 olives negres
  • oli, sal i orenga
  • alfàbrega per decorar



Elaboració:

  • Bull els macarrons al dente, segons les indicacions i passa’ls per l’escorredora i per aigua.
  • Talla els tomàquets a quadrets o parteix els xerris per la meitat.
  • Distribueix de forma decorativa els tomàquets i les olives sobre els macarrons.
  • A l’últim moment amaneix i decora amb fulles d’alfàbrega fresca.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies