Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de pollastre a l’ast1 min read

15 juliol, 2020
amanida de pollastre a l'ast

Ingredients per a 4 persones:

– ½ pollastre a l’ast
– 160 g d’arròs
– 1 cogombre
– 1 alvocat
– 2 tomàquets de Montserrat
– 1 fulla de llorer
– 1 gra d’all
– Sal
– aigua
– OOVE

Preparació:

1- Posa a bullir una olla amb aigua, sal, el llorer i el gra d’all partit
2- Quan bulli tira l’arròs i deixa que cogui
3- Cola l’arròs, passa-ho per sota de l’aigua freda i reserva’l perquè es vagi refredant
4- Renta les verdures i l’alvocat, talla-ho a daus petits i passa’ls a un bol gran
5- Retira els ossos de la carn de pollastre i esmicola’l
6- Barreja tots els ingredients freds: al bol amb les verdures i l’alvocat afegeix-hi el pollastre i l’arròs, i barreja-ho
7- Reserva a la nevera perquè estigui ben fred a l’hora de servir
8- Que cada comensal amaneixi la seva amanida amb un bon OOVE

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies