Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Amanida de pit de pollastre amb mango i arròs Basmati

Una amanida tan complerta que la podem preparar com a plat únic.

Ingredients per a 4 persones:

  • 300 gr. d’enciams barrejats
  • 180 gr. tomàquets xerri
  • 3 Pits de pollastre
  • 300 gr. de mango
  • 240 gr. d’arròs Basmati
  • Oli de oliva
  • Sal

Preparació:

  1. Cou els pits de pollastre a la planxa i deixa refredar
  2. Fes bullir l’arròs
  3. Talla el pit de pollastre, el mango, els tomàquets i l’enciam
  4. Barreja-ho tot amb l’arròs, deixa refrescar a la nevera i serveix

Per tal d’aconseguir una millor conservació de l’amanida fins el moment de consumir feu el següent:

  • No l’amaniu fins el moment de consumir
  • Un cop col·locada la ració a la carmanyola, cobriu l’amanida amb paper de cuina i tapeu normalment

L’arròs Basmati conté menys midó, i per tant, es conserva molt millor sense enganxar-se. A més, és més aromàtic i saborós.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies