
Et proposem realitzar una amanida diferent!
Ingredients per a 4 persones:
- 250g de quinoa
- 2 pastanagues
- 2 cogombres
- 2 tomàquets madurs mitjans
- 1 branca d’api
- 4 c/s de llavors de sèsam
- Coriandre fresc
- Julivert fresc
- Orenga fresc
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
- Vinagre de poma
Elaboració:
- Posa a bullir la quinoa el temps que indiqui en el paquet
- Mentrestant neteja, pela i talla a daus ben petits totes les hortalisses
- Quan la quinoa està cuita, passa-la pel colador sota el raig d’aigua freda i deixa que s’acabi de refredar tot afegint un raig d’oli d’oliva perquè no s’enganxi
- Pica les herbes aromàtiques ben petites i prepara una vinagreta barrejant-les amb la sal, l’oli i el vinagre de poma
- Prepara l’amanida amb la quinoa, les hortalisses i el sèsam ben barrejat i amanit amb la vinagreta
- Serveix fresquet

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.