Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de quinoa1 min read

2 abril, 2014
menu semanal equilibrado

Et proposem realitzar una amanida diferent!

Ingredients per a 4 persones:

  • 250g de quinoa
  • 2  pastanagues
  • 2 cogombres
  • 2 tomàquets madurs mitjans
  • 1 branca d’api
  • 4 c/s de llavors de sèsam
  • Coriandre fresc
  • Julivert fresc
  • Orenga fresc
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre de poma

Elaboració:

  1. Posa a bullir la quinoa el temps que indiqui en el paquet
  2. Mentrestant neteja, pela i talla a daus ben petits totes les hortalisses
  3. Quan la quinoa està cuita, passa-la pel colador sota el raig d’aigua freda i deixa que s’acabi de refredar tot afegint un raig d’oli d’oliva perquè no s’enganxi
  4. Pica les herbes aromàtiques ben petites i prepara una vinagreta barrejant-les amb la sal, l’oli i el vinagre de poma
  5. Prepara l’amanida amb la quinoa, les hortalisses i el sèsam ben barrejat i amanit amb la vinagreta
  6. Serveix fresquet

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies