Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida d’enciams variats, salmó fumat i magrana1 min read

1 desembre, 2009

Gaudeix dels productes de temporada amb aquesta recepta.

Ingredients per 4 persones:

  • Una bossa d’enciams barrejats
  • 200 grams de tomàquets xerri
  • 120 grams de salmó fumat
  • Una magrana
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • Oli
  • Sal



Preparació:

  1. Desgrana la magrana i seguidament trosseja el salmó fumat a daus. Posa-ho en un bol gros.
  2. Afegeix la bossa d’enciams i els tomàquets xerri partits per la meitat i barreja-ho bé.
  3. Amaneix amb oli i vinagre de Mòdena i sala al gust.

Per tal d’aconseguir una millor conservació de l’amanida fins el moment de consumir, si us la voleu endur en una carmanyola, feu el següent:

  1. No l’amaniu fins el moment de consumir
  2. Un cop col·locada la ració a la carmanyola, cobriu l’amanida amb paper de cuina, i llavors tapeu la carmanyola

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies