Skip to content
Revista de Menja sa

Amanida de llenties i poma1 min read

5 setembre, 2013
amanida llenties

Una de les maneres més senzilles de preparar una amanida. I una de les millors maneres de consumir llegum durant els mesos de calor.

Ingredients per a 4 persones:

  • 500g de llenties cuites
  • 1 poma Golden gran
  • 2 tomàquets madurs (300g)
  • Suc de ½ llimona (també pot ser llima)
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • Olives farcides (opcional)

Elaboració:



  1. Neteja i talla a daus el tomàquet i la poma. La poma pot posar-se amb pell, si es desitja
  2. Prepara l’amanida tot barrejant les llenties cuites amb el tomàquet i la poma
  3. Fes una vinagreta amb el suc de llimona, l’oli i la sal i amaneix

NOTA: Aquesta amanida és molt bona si se serveix ben fresca de la nevera. Si et ve de gust enriquir el plat i omplir-lo de color pots jugar amb la incorporació de diferents elements com la pastanaga, el blat de moro, els pèsols o la col llombarda.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies