Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta d’arròs de verdures1 min read

recepta arròs de verdures

L’arròs de verdures és una deliciosa opció vegetariana per acompanyar qualsevol plat principal. A més, és una excel·lent forma d’augmentar la teva ingesta diària de vegetals i es pot personalitzar amb les teves verdures preferides.

Ingredients per a 4 persones:

– 320 g d’arròs rodó
– 1 pebrot vermell gran
– 1 pebrot verd gran
– 200 g de xampinyons
– 1 ceba gran
– 30 ml de salsa de soja
– 2 culleradetes de curri
– 1 culleradeta de Pebre vermell dolç
– 3 grans d’all
– Aigua
– Oli d’oliva
– Sal

Preparació de la recepta d’arròs de verdures:

1- Renta bé l’arròs sota l’aixeta i deixa’l escórrer

2- Posa al foc una olla amb aigua, dos dels grans d’all pelats i sal, i deixa que comenci a bullir

3- Mentrestant renta i talla les verdures en juliana, i pica el gra d’all que queda

4- Salteja les verdures en una paella amb quatre cullerades soperes d’oli d’oliva. Comença amb la ceba i l’all, segueix amb el pebrot i finalment, afegeix els xampinyons

5- Quan les verdures estiguin a punt, abans d’apagar el foc, afegeix la salsa de soja, el curri i el pebre vermell. Remou bé perquè es barregi tot i ja pots apagar el foc i reservar

6- Quan l’aigua estigui bullint col·loca sobre un colador amb l’arròs, i tapa-ho amb una tapa de la mida més propera a la de colador, o bé suficient perquè tot l’arròs quedi tapat, per així produir efecte de vapor. Pel mateix motiu, el colador no ha de quedar submergit a l’aigua. Deixa que cogui durant 18 minuts, apaga el foc i deixa reposar 2-3 minuts més

7- Barreja l’arròs amb les verdures i serveix calent

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies