Skip to content
Revista de Menja sa

Arròs de verdures1 min read

27 abril, 2020
recepta arròs de verdures

Ingredients per a 4 persones:

– 320 g d’arròs rodó
– 1 pebrot vermell gran
– 1 pebrot verd gran
– 200 g de xampinyons
– 1 ceba gran
– 30 ml de salsa de soja
– 2 culleradetes de curri
– 1 culleradeta de Pebre vermell dolç
– 3 grans d’all
– Aigua
– Oli d’oliva
– Sal

Preparació:

1- Renta bé l’arròs sota l’aixeta i deixa’l escórrer

2- Posa al foc una olla amb aigua, dos dels grans d’all pelats i sal, i deixa que comenci a bullir

3- Mentrestant renta i talla les verdures en juliana, i pica el gra d’all que queda

4- Salteja les verdures en una paella amb quatre cullerades soperes d’oli d’oliva. Comença amb la ceba i l’all, segueix amb el pebrot i finalment, afegeix els xampinyons

5- Quan les verdures estiguin a punt, abans d’apagar el foc, afegeix la salsa de soja, el curri i el pebre vermell. Remou bé perquè es barregi tot i ja pots apagar el foc i reservar

6- Quan l’aigua estigui bullint col·loca sobre un colador amb l’arròs, i tapa-ho amb una tapa de la mida més propera a la de colador, o bé suficient perquè tot l’arròs quedi tapat, per així produir efecte de vapor. Pel mateix motiu, el colador no ha de quedar submergit a l’aigua. Deixa que cogui durant 18 minuts, apaga el foc i deixa reposar 2-3 minuts més

7- Barreja l’arròs amb les verdures i serveix calent

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies