Skip to content
Revista de Menja sa

Arròs verd1 min read

25 febrer, 2010

Aquesta recepta conté força julivert, un dels aliments més ric en vitamina C.

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 tassa d’arròs blanc
  • 1 tassa d’arròs salvatge
  • ½ tassa de julivert picat
  • 1 ceba mitjana picada
  • 1 porro picat
  • Brou de verdures
  • 200 g d’espinacs picats
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. En una cassola daura els dos tipus d’arròs amb una miqueta d’oli.
  2. Un cop daurats aboca el brou de verdures a la cassola, afegeix sal i pebre al gust i fes-los bullir fins que quedin al “dente”.
  3. Mentrestant, escalfa la resta de l’oli en una paella i sofregeix la ceba i el porro.
  4. Quan estiguin cuits, afegeix els espinacs, un rajolí de brou i el julivert i cuina’ls durant 10 minuts a foc molt lent i tapats.
  5. Incorpora el contingut de la paella a la cassola de l’arròs i barreja-ho molt bé.
  6. Cuina-ho un parell de minuts a foc molt lent i serveix calent.

Si ho desitges, pots guarnir el plat amb unes tires de pebrot vermell.

L’arròs salvatge absorbeix 4 vegades més aigua i la seva cocció és el doble que la de l’arròs blanc. Per a poder cuinar-lo junt amb l’arròs blanc, cal deixar-lo en remull la nit anterior.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Related Posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies