Skip to content
Revista de Menja sa

Bacallà amb bolets de temporada1 min read

30 setembre, 2010
Recepta ràpida que combina peix blanc amb bolets.

Ingredients per a 4 persones:
  • 4 lloms de bacallà fresc
  • 300 g de barreja de bolets de temporada
  • 3 tomàquets
  • 2 cebes
  • 1 got de vi blanc
  • Alls, pebre i julivert

Preparació:

  1. Rentar i tallar les hortalisses (ceba i tomàquet) en porcions petites
  2. Posar-les en una cassola amb el vi blanc; afegir-hi els alls, el pebre i el julivert, i deixar-ho coure tot junt uns 25 minuts
  3. Després abocar-hi els bolets i sofregir-ho tot un mica
  4. Per últim afegir-hi els lloms de bacallà i deixar-ho coure una mica més, hem de tenir en compte que el bacallà és un peix que necesita poc temps de cocció perquè quedi tendre

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies