Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Bacallà amb bolets de temporada

El bacallà amb bolets és un plat deliciós i fàcil de fer, ideal per a qualsevol ocasió. Perquè sigui un èxit haurem de triar els bolets adequats i cuinar el peix amb compte per evitar que es trenqui.

Recepta de bacallà amb bolets

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 lloms de bacallà fresc
  • 300 g de barreja de bolets de temporada
  • 3 tomàquets
  • 2 cebes
  • 1 got de vi blanc
  • Alls, pebre i julivert


Preparació de la recepta de bacallà amb bolets:

1- Rentar i tallar les hortalisses (ceba i tomàquet) en porcions petites.
2- Posar-les en una cassola amb el vi blanc; afegir-hi els alls, el pebre i el julivert, i deixar-ho coure tot junt uns 25 minuts.
3- Després abocar-hi els bolets i sofregir-ho tot un mica.
4- Per últim afegir-hi els lloms de bacallà i deixar-ho coure una mica més, hem de tenir en compte que el bacallà és un peix que necesita poc temps de cocció perquè quedi tendre.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies