El bacallà amb bolets és un plat deliciós i fàcil de fer, ideal per a qualsevol ocasió. Perquè sigui un èxit haurem de triar els bolets adequats i cuinar el peix amb compte per evitar que es trenqui.
Recepta de bacallà amb bolets
Ingredients per a 4 persones:
- 4 lloms de bacallà fresc
- 300 g de barreja de bolets de temporada
- 3 tomàquets
- 2 cebes
- 1 got de vi blanc
- Alls, pebre i julivert
Preparació de la recepta de bacallà amb bolets:
1- Rentar i tallar les hortalisses (ceba i tomàquet) en porcions petites.
2- Posar-les en una cassola amb el vi blanc; afegir-hi els alls, el pebre i el julivert, i deixar-ho coure tot junt uns 25 minuts.
3- Després abocar-hi els bolets i sofregir-ho tot un mica.
4- Per últim afegir-hi els lloms de bacallà i deixar-ho coure una mica més, hem de tenir en compte que el bacallà és un peix que necesita poc temps de cocció perquè quedi tendre.

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic; Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Vic; Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica Materna infantil per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu i Màster en Comunicació i Gastronomia per la Universitat de Vic.
Sóc membre col·legiada en el col·legi professional de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) (CAT000273).