Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de batut de mango i pinya

El batut de mango i pinya és una opció refrescant que aporta un sabor dolç i tropical. És molt fàcil de preparar i ens permet mantenir-nos hidratats a la temporada d’estiu.

Recepta de batut de mango i pinya

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 mango;
  • ½ pinya;
  • 2 gots de llet;
  • 2-3 cullerades de postres de sucre

Preparació de la recepta de batut de mango i pinya:

1- Pela i talla la fruita petita.

2- En una batedora, posa-hi la fruita, la llet i el sucre, i bat fins que sigui tot ben triturat.

3- Serveix en gots que pots decorar amb trossets de mango i pinya.

Procura que la llet sigui ben freda, ja que els batuts són més bons si són freds. Si no és així, pots picar alguns glaçons de gel amb el batut.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies