Skip to content
Revista de Menja sa

Bledes amb arròs i formatge1 min read

6 febrer, 2009

Per a llepar-se els dits amb una hortalissa de temporada.

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 gr. de bledes
  • 2 tasses d’arròs
  • 2 cullerades de cafè d’alfàbrega seca
  • 4 cullerades soperes de formatge ratllat
  • 1 gra d’all
  • 1-2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal
  • Aigua

Preparació:

  1. Posa a bullir les bledes amb l’arròs en aigua amb sal. Tingues en compte que és un plat de cullera i que, per tant, t’ha de quedar caldós.
  2. Mentrestant, posa a la picadora el formatge, l’alfàbrega, l’all i l’oli d’oliva, i pica-ho.
  3. Afegeix-ho a l’olla, deixa que s’acabi de coure l’arròs i ja ho pots servir.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies