Per a llepar-se els dits amb una hortalissa de temporada.
Ingredients per a 4 persones:
- 800 gr. de bledes
- 2 tasses d’arròs
- 2 cullerades de cafè d’alfàbrega seca
- 4 cullerades soperes de formatge ratllat
- 1 gra d’all
- 1-2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- Sal
- Aigua
Preparació:
- Posa a bullir les bledes amb l’arròs en aigua amb sal. Tingues en compte que és un plat de cullera i que, per tant, t’ha de quedar caldós.
- Mentrestant, posa a la picadora el formatge, l’alfàbrega, l’all i l’oli d’oliva, i pica-ho.
- Afegeix-ho a l’olla, deixa que s’acabi de coure l’arròs i ja ho pots servir.

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic; Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Vic; Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica Materna infantil per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu i Màster en Comunicació i Gastronomia per la Universitat de Vic.
Sóc membre col·legiada en el col·legi professional de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) (CAT000273).