Skip to content
Revista de Menja sa

Bledes amb arròs i pinyons1 min read

26 octubre, 2010

Recepta d’arròs amb bledes i un toc oriental. El del curry. No et deixis escapar aquest plat!

Ingredients per a 4 persones:

  • 400g  bledes
  • 250g  arròs blanc cru
  • 2 grans d’all
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 pessic de curry
  • Oli d’oliva verge
  • Sal



Preparació:

  1. Posa una olla al foc amb aigua abundant per bullir l’arròs durant 17-18 minuts, escorre i reserva
  2. Neteja i trosseja les bledes, separa les penques de les fulles
  3. Posa una altra cassola amb aigua al foc, quan arrenqui el bull sala i aboca-hi les penques. Quan comencin a ser toves, afegeix la part de les fulles i acaba-les de coure
  4. Talla els grans d’all a làmines fines i fregeix-los juntament amb els pinyons en una paella amb una mica d’oli. No deixis que es torrin massa perquè sinó es tornaria amargant
  5. Un cop els alls i els pinyons estiguin daurats afegeix l’arròs i el curry i sofregeix-ho conjuntament 5 minuts
  6. Finalment afegeix les bledes bullides, remena una mica perquè tot agafi gust i ja és a punt

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies