Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de bledes amb arròs i pinyons

Aprèn a cuinar la recepta d’arròs amb bledes i pinyons amb un toc oriental gràcies al curry. Una recepta sana i fàcil de preparar.

Ingredients per a 4 persones:

  • 400g  bledes
  • 250g  arròs blanc cru
  • 2 grans d’all
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 pessic de curry
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

Preparació de la recepta de bledes amb arròs i pinyons:

  1. Posa una olla al foc amb aigua abundant per bullir l’arròs durant 17-18 minuts, escorre i reserva
  2. Neteja i trosseja les bledes, separa les penques de les fulles.
  3. Posa una altra cassola amb aigua al foc, quan arrenqui el bull sala i aboca-hi les penques. Quan comencin a ser toves, afegeix la part de les fulles i acaba-les de coure.
  4. Talla els grans d’all a làmines fines i fregeix-los juntament amb els pinyons en una paella amb una mica d’oli. No deixis que es torrin massa perquè sinó es tornaria amargant.
  5. Un cop els alls i els pinyons estiguin daurats afegeix l’arròs i el curry i sofregeix-ho conjuntament 5 minuts.
  6. Finalment afegeix les bledes bullides i un pessic de curry per donar-li un toc oriental. Remena una mica perquè tot agafi gust i ja podrem servir.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies