Una conserva de peix casolana. Ideal com aperitiu o com a segon plat.
Ingredients:
- 300g de lloms de bonítol
- 2g de coriandre en gra
- 75g de piquillo en conserva
- 2 cullerades de sal
- 1 got d’oli
- 1g de pebre blanc en gra
Preparació:
- Talla els lloms de bonítol a trossos i escampa per sobre les dues cullerades de sal i deixa-ho reposar a la nevera durant 12h.
- Després de 12h, posa aigua en una olla i quan arrenqui el bull introdueix els lloms durant 10 segons, tot seguit els retires i els escorres.
- A continuació, farceix els pebrots de piquillo amb els trossos de bonítol.
- Agafa el recipient per fer la conserva, ja esterilitzat i poses dins els pebrots farcits procurant que no quedin espais, tot seguit ho cobreixes amb l’oli i les espècies i ho tanques.
- En una olla amb l’aigua introdueixes el recipient procurant que l’aigua no el cobreixi i ho bulls durant 20 minuts. Passat aquest temps, refredes la conserva i la guardes a la nevera, al cap de 24h tornes a repetir l’operació.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.