Skip to content
Revista de Menja sa

Conserva de Bonítol amb piquillo i oli de coriandre1 min read

3 febrer, 2011
Una conserva de peix casolana. Ideal com aperitiu o com a segon plat.
Ingredients:
  • 300g de lloms de bonítol
  • 2g de coriandre en gra
  • 75g de piquillo en conserva
  • 2 cullerades de sal
  • 1 got d’oli
  • 1g de pebre blanc en gra



Preparació:
  1. Talla els lloms de bonítol a trossos i escampa per sobre les dues cullerades de sal i deixa-ho reposar a la nevera durant 12h.
  2. Després de  12h, posa aigua en una olla i quan arrenqui el bull introdueix els lloms durant 10 segons, tot seguit els retires i els escorres.
  3. A continuació, farceix els pebrots de piquillo amb els trossos de bonítol.
  4. Agafa el recipient per fer la conserva, ja esterilitzat i poses dins els pebrots farcits procurant que no quedin espais, tot seguit ho cobreixes amb l’oli i les espècies i ho tanques.
  5. En una olla amb l’aigua introdueixes el recipient procurant que l’aigua no el cobreixi i  ho bulls durant 20 minuts. Passat aquest temps, refredes la conserva i la guardes a la nevera, al cap de 24h tornes a repetir l’operació.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies