Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de broquetes de fruita fresca amb xocolata

La broqueta de fruita amb xocolata és unes postres populars que consisteix en fruites fresques cobertes amb xocolata fosa. La xocolata pot ser blanca, negra o amb llet, depenent dels gustos personals. Aquesta combinació de dolç i fruites fresques és perfecta per a un berenar o unes postres lleugeres. A més, és una manera divertida i atractiva de presentar fruites.

Recepta de broquetes de fruita fresca amb xocolata

Ingredients per 4 persones:

  • 3 mandarines
  • 1 poma gran
  • 3 kiwis
  • 50g de xocolata de fondre

Preparació de la recepta de broquetes de fruita fresca amb xocolata:

  1. Neteja la fruita, desgrana les mandarines i talla la poma i els kiwis a daus.
  2. Disposa la fruita en broquetes, tot combinant els 3 tipus.
  3. Posa a escalfar 50 gr. de xocolata al microones. Necessitaràs menys d’un minut a potència màxima, tot vigilant que no se’t cremi.
  4. Serveix les broquetes amb una mica de xocolata per sobre per decorar i disposa la resta en una salsera per si algú en vol més.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies