
La garrofa és un ingredient ric en vitamines, minerals i antioxidants, i té propietats antiinflamatòries i hipoglucemiants. A més, és una font de fibra i ajuda a mantenir una digestió saludable. Si us agraden els brownies, us proposem una forma de cuinar-lo però substituint la xocolata per garrofa. Per preparar el brownie de garrofa i moniato necessitarem:
Recepta de brownie de garrofa i moniato
Ingredients
- 1 moniato gran bullit o al forn
- 1/2 tassa d’oli d’oliva
- 2 ous
- 3 cullerades soperes de farina de garrofa
- 1 cullerada de postres de bicarbonat
- Una mica de sal
- Opcional si us agrada més dolç: 4 dàtils xafats
Preparació de la recepta de brownie de garrofa i moniato
- Axafar el moniato amb una forquilla.
- Afegir la resta dels ingredients.
- Barregem tot fins que tingui una consistència suau i enganxosa
- Folrem un motllo amb paper vegetal.
- Tirem la massa amb ajuda d’una espàtula per repartir-la bé en el motllo
- Ficar al forn durant 25 minuts a 180o

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.