Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de brownie de garrofa i moniato

brownie de garrofa

La garrofa és un ingredient ric en vitamines, minerals i antioxidants, i té propietats antiinflamatòries i hipoglucemiants. A més, és una font de fibra i ajuda a mantenir una digestió saludable. Si us agraden els brownies, us proposem una forma de cuinar-lo però substituint la xocolata per garrofa. Per preparar el brownie de garrofa i moniato necessitarem:

Recepta de brownie de garrofa i moniato

Ingredients

  • 1 moniato gran bullit o al forn
  • 1/2 tassa d’oli d’oliva
  • 2 ous
  • 3 cullerades soperes de farina de garrofa
  • 1 cullerada de postres de bicarbonat
  • Una mica de sal
  • Opcional si us agrada més dolç: 4 dàtils xafats

Preparació de la recepta de brownie de garrofa i moniato

  1. Axafar el moniato amb una forquilla.
  2. Afegir la resta dels ingredients.
  3. Barregem tot fins que tingui una consistència suau i enganxosa
  4. Folrem un motllo amb paper vegetal.
  5. Tirem la massa amb ajuda d’una espàtula per repartir-la bé en el motllo
  6. Ficar al forn durant 25 minuts a 180o

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies