Skip to content
Revista de Menja sa

Bunyols de poma1 min read

10 desembre, 2020
bunyols de poma

Realitzem unes postres deliciós amb poma: Bunyols de poma. Per realitzar-los necessitarem:

Ingredients per a 4 racions:

  • 100 g de farina d’Arròs
  • 1 ou
  • Una mica més de 50 ml de Llet
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • 1 cullerada de postres de canyella en pols
  • 2 pomes
  • 1 cullerada sopera de Pedro Ximenes
  • Sucre blanc o integral per arrebossar
  • AOVE per fregir (és el que millor aguanta les altes temperatures, així que no en fem servir un altre. Si us molesta el seu sabor intens, opteu per un oli d’oliva refinat)

Elaboració:

  1. Pela les pomes i talla-les a grills o a daus, com prefereixis
  2. Deixa macerar les pomes barrejades amb el vi
  3. Mentrestant barreja la farina, l’ou, la llet i la canyella
  4. Col·loca les pomes en un colador perquè escorrin el vi sobrant
  5. Posa a escalfar l’oli en una paella fonda o un cassó petit
  6. Passa els trossos de poma per la massa, i fregeix en l’oli calent
  7. Quan estiguin daurats, passa’ls per paper absorbent i després arrebossa’ls amb el sucre

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies