Et presentem una varietat diferent dels famosos canelons, apte per a vegetarians.
Ingredients per a 4 persones:
- 12 làmines de pasta de canelons
- 2 albergínies grans
- 1 terrina gran de formatge fresc
- 2 grans d’all
- 1 ceba mitjana
- Alfàbrega
- 1 got de salsa de tomàquet natural
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- Sal i pebre blanc
Preparació:
- Cou les làmines de canelons.
- Mentrestant talla a daus les albergínies, sala-les i deixa-les reposar una estona en aigua per a treure-li l’amargor. Després de que hagin reposat, renta-les bé per eliminar l’excés de sal.
- Pica la ceba i l’all i sofregeix-los amb una miqueta d’oli. Quan agafin color, incorpora els daus d’albergínia, sal i pebre al gust.
- Quan l’albergínia sigui gairebé cuita, afegeix el formatge fresc tallat a trossos petits i l’alfàbrega picada. Barreja bé per mesclar els sabors.
- Prepara els canelons disposant el sofregit d’albergínia i formatge dins de les làmines de pasta, enrotlla-les i posa-les en una safata per al forn.
- Cobreix els canelons amb la salsa de tomàquet natural i escalfa-ho una estoneta al forn per a servir-ho calent.
NOTA: si t’endús els canelons en una carmanyola, és important que els escalfis bé abans de menjar-los.

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic; Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Vic; Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica Materna infantil per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu i Màster en Comunicació i Gastronomia per la Universitat de Vic.
Sóc membre col·legiada en el col·legi professional de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) (CAT000273).