Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de canelons de peix

Et presentem una alternativa més lleugera als tradicionals canelons de carn.

Recepta de canelons de peix

Ingredients per uns 20 canelons:

  • 400 gr de lluç
  • 150 gr de gambes o escamarlans
  • 1 ceba
  • 4 cullerades de tomàquet triturat
  • 125 cl llet
  • salsa beixamel a la rossini
  • 1 fulla de llorer
  • sal
  • oli d’oliva

Preparació de la recepta de canelons de peix:

  1. Fes bullir el peix ja net amb el llorer entre 10 i 15 minuts. Retira’l i reserva l’aigua per bullir-hi la pasta de caneló.
  2. En una paella fregeix els llagostins i reserva’ls.
  3. Desfés en talls molt petits el peix i els llagostins.
  4. Pica la ceba i sofregeix-la a la mateixa paella on has fet els llagostins.
  5. Afegeix-hi 2 cullerades el tomàquet triturat.
  6. Per últim incorpora al sofregit el peix, els llagostins i la llet. Remena fins que obtinguis una massa i deixa refredar. Aquest és el millor moment per detectar les espines que hagin pogut quedar a l’hora d’esmicolar el peix.
  7. Bull la pasta en la mateixa aigua on has fet bullir el peix i farceix els canelons.
  8. Prepara una beixamel i agrega-li 2 cullerades de tomàquet triturat.
  9. En una safata pel forn fes una primera capa amb beixamel, col·loca els canelons a sobre i cobreix-los amb la beixamel restant. Afegeix formatge ratllat i gratina.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies