Skip to content
Revista de Menja sa

Carbassa al forn amb nous i panses (amb xarop d’atzavara)1 min read

2 desembre, 2010

T’atraveixes a barrejar la carbassa amb xarop d’atzavara? Et presentem, aquí, una recepta que et farà gaudir de manera original d’aquesta combinació.

Ingredients per a 4 persones:

• 1 carbassa de 1kg
• 50g de nous
• 1 grapat gran de panses
• 3 cullerades soperes de Xarop d’atzavara



Preparació:

  1. Pela la carbassa i talla-la a daus grans.
  2. Parteix les nous en trossos petits amb els dits. No picar-les amb la trituradora.
  3. En una safata apta per anar al forn afegeix un raig d’oli, la carbassa trossejada i el Xarop d’atzavara i cou al forn prescalfat a 170ºC.
  4. Quan la carbassa estigui una mica tova afegeix-li les nous picades i les panses, i deixa-ho coure 10 minuts més. Si veus que es daura molt, baixa la temperatura.
  5. Quan la carabassa estigui ben tova, ja està llesta per servir. Pot menjar-se com a plat principal o com a acompanyament d’un segon plat proteic (carn, peix, ous…)

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies