Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de codonyat casolà amb Thermomix1 min read

codonyat casola

En un anterior article parlàvem de les propietats del codony i els seus beneficis. Però el millor de tot és provar-ho i gaudir-gastronòmicament. Per realitzar aquest codonyat casolà per Thermomix necessitarem:

Recepta de codonyat casolà amb Thermomix

Ingredients:

  • 400 g de codonyat (pelat i sense llavors) tallat a trossos petits 3cm aprox.
  • 300 g de sucre
  • 1 llimona pelada (sense res de part blanca ni llavors)

Preparació de la recepta de codonyat casolà amb Thermomix:

1.- Posar en el got la llimona a trossos, el codony i el sucre. Triturar 30 seg/vel 5-10 progressivament. Amb ajuda de l’espàtula baixem la barreja al fons del got.

2.- Col·locar la cistelleta a sobre de la tapa en lloc del cubilete. Programar 30 min/100oC/vel 5. Novament amb l’espàtula  baixem el contingut cap al fons.

3.- Col·locar la cistelleta un altre cop a sobre de la tapa i programar 15 min/100oC/vel 5.

4.- Una vegada acabat posem en un recipient i deixem refredar sense tapar durant 2h aprox.

5.- Transcorregut aquest temps guardem a la nevera (ben tapat), com a mínim 4h abans de servir.

Informació nutricional de tota la recepta:

Kcal: 1294 Kcal

Proteïna: 1,47 g

Hidrats de carboni: 321,4 g

Dels quals sucres: 321,4 g

Greixos: 0,28 g

Fibra: 16,32 g

Informació nutricional por 100 g de codonyat:

Kcal: 168 Kcal

Proteïna: 0,19 g

Hidrats de carboni: 41,7 g

Dels quals sucres: 41,7 g

Greixos: 0,03 g

Fibra: 2,11

*Ració de consum: 30 g

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies