T’ensenyem a elaborar el codonyat d’una altra manera. Per cuinar codonys rostits necessitarem:
Ingredients:
- 2 codonys
- 4 cullerades petites de sucre integral o panela
- 1 branca de canyella
- Anís estrellat
Elaboració
- Rentar bé els codonys perquè mantindrem la pell.
- Tallar-los per la meitat i col·locar en una safata per anar al forn. A sobre posem un tros de branca de canyella, un anís estrellat i una culleradeta de sucre integral o panela.
- Afegim un got d’aigua -ha de cobrir el fons de la safata-.
- Cobrir amb paper d’alumini. Ficar al forn a 200º uns 40 minuts al mig del forn amb calor a dalt i a baix.
- Durant el procés de rostit, com a mínim un parell de cops, reguem al el suc de la safata. Afegir més aigua si és necessari.
- Punxar per veure si estan tous.
- Servir temperats amb l’almívar que deixat anar.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.