Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Codonys rostits

T’ensenyem a elaborar el codonyat d’una altra manera. Per cuinar codonys rostits necessitarem:

Ingredients:

  • 2 codonys
  • 4 cullerades petites de sucre integral o panela
  • 1 branca de canyella
  • Anís estrellat

Elaboració

  1. Rentar bé els codonys perquè mantindrem la pell.
  2. Tallar-los per la meitat i col·locar en una safata per anar al forn. A sobre posem un tros de branca de canyella, un anís estrellat i una culleradeta de sucre integral o panela.
  3. Afegim un got d’aigua -ha de cobrir el fons de la safata-.
  4. Cobrir amb paper d’alumini. Ficar al forn a 200º uns 40 minuts al mig del forn amb calor a dalt i a baix.
  5. Durant el procés de rostit, com a mínim un parell de cops, reguem al el suc de la safata. Afegir més aigua si és necessari.
  6. Punxar per veure si estan tous.
  7. Servir temperats amb l’almívar que deixat anar.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies