Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de conill estofat amb tomàquet

El conill és una carn magra i rica en proteïnes, vitamines del complex B i minerals com el ferro, el fòsfor i el zinc. A més, el seu baix contingut en greixos saturats el converteix en una opció saludable per als que busquen controlar-ne el consum de greixos animals.

Recepta de conill estofat amb tomàquet

Ingredients per 4 persones:

  • 1 conill tallat a trossos
  • 5 tomàquets madurs grans
  • 1 ceba mitjana
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 2 grans d’all
  • 1 pebrot vermell petit
  • Llorer
  • ½ gotet de vi de Xerès
  • Sal i pebre

Preparació de la recepta de conill estofat amb tomàquet:

  1. En una cassola de fang, escalfa l’oli i afegeix els trossos de conill. Quan agafi color afegeix la ceba ratllada i l’all picat.
  2. Quan la ceba agafi color, afegeix els tomàquets ratllats, el gotet de vi, les fulles de llorer, una mica d’aigua i salpebre al gust. Tapa la cassola i cou uns tres quarts d’hora a foc lent.
  3. Vigila que l’estofat no quedi sec, afegint més aigua o brou si és necessari.
  4. Guarneix el plat amb unes tires de pebrot vermell i serveix calent.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies