Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de crema d’anacards i cacau pur1 min read

Els anacards són una excel·lent font de nutrients com proteïnes, fibra, greixos saludables, magnesi, ferro i zinc. A més, el seu consum pot ajudar a reduir el risc de malalties cardiovasculars ia millorar la salut del cervell gràcies al contingut d’àcids grassos monoinsaturats i poliinsaturats.

Recepta de crema d’anacards i cacau pur

Ingredients:

  • 150 g d’anacards
  • 80 ml llet de soia
  • 4 dàtils
  • 20 g de cacau pur

Preparació de la recepta de crema d’anacards i cacau pur:

  1. Remullar els anacards un dia abans.
  2. Bullir-los uns 10 minuts.
  3. Bullir els dàtils també per a fer-los més tous
  4. Triturar tots els ingredients en una batedora.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies