Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de crema de carbassa amb roquefort i crostons de pa

crema de carbassa

La carbassa és una verdura amb un baix aport calòric però rica en fibra i en provitamina A. Per a realitzar la crema de cabassa necessitem:

Recepta de crema de carbassa amb roquefort i crostons de pa

Ingredients per 4 persones:

  • 1 carbassa mitjana (d’uns 800 g)
  • 1 got de llet semidesnatada
  • 1 ceba mitjana
  • 2 patates mitjanes
  • 2 cullerades soperes de formatge rocafort
  • Un grapat de rostes de pa torrat
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal i pebre blanc

Preparació de la recepta de crema de carbassa amb roquefort i crostons de pa:

  1. Pela la carbassa i les patates i talla-les a trossos petits.
  2. Pela, pica i fes suar la ceba en una olla amb les dues cullerades d’oli. Quan agafi color blanc, afegeix la patata i la carbassa tallades.
  3. Incorpora la llet i la sal i acaba de cobrir les verdures i la patata amb aigua.
  4. Cou a foc lent fins que les verdures i la patata siguin cuites.
  5. Para el foc, i a la mateixa olla, tritura fins a obtenir la consistència de crema. Afegeix una miqueta de pebre i remou.
  6. Serveix la crema calenta en plats de sopa i guarneix amb els rostes de pa i trossets de formatge roquefort.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies