Skip to content
Revista de Menja sa

Crema de carbassa1 min read

26 gener, 2010
crema de carbassa

La carbassa és una verdura amb un baix aport calòric però rica en fibra i en provitamina A. Per a realitzar la crema de cabassa necessitem:

Ingredients per 4 persones:

  • 1 carbassa mitjana (d’uns 800 g)
  • 1 got de llet semidesnatada
  • 1 ceba mitjana
  • 2 patates mitjanes
  • 2 cullerades soperes de formatge rocafort
  • Un grapat de rostes de pa torrat
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal i pebre blanc

Preparació:

  1. Pela la carbassa i les patates i talla-les a trossos petits.
  2. Pela, pica i fes suar la ceba en una olla amb les dues cullerades d’oli. Quan agafi color blanc, afegeix la patata i la carbassa tallades.
  3. Incorpora la llet i la sal i acaba de cobrir les verdures i la patata amb aigua.
  4. Cou a foc lent fins que les verdures i la patata siguin cuites.
  5. Para el foc, i a la mateixa olla, tritura fins a obtenir la consistència de crema. Afegeix una miqueta de pebre i remou.
  6. Serveix la crema calenta en plats de sopa i guarneix amb els rostes de pa i trossets de formatge roquefort.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies