Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de crema de garrofa, taronja i dàtils per untar

La garrofa és un fruit sec ric en nutrients, fibra i antioxidants, que ajuda a regular el trànsit intestinal, controlar la gana i prevenir malalties cardiovasculars i diabetis. A més, el seu sabor dolç i baix índex glucèmic la converteixen en un excel·lent substitut de la xocolata i altres aliments processats.

Recepta de crema de garrofa, taronja i dàtils per untar

Ingredients

  • 1 taronja de suc mitjana
  • 8 cullerades d’ametlla crua molta
  • 4 dàtils sense os
  • 5 cullerades de cafè de farina de garrofa

Preparació de la recepta de crema de garrofa, taronja i dàtils per untar

  1. Pelem i fem trossos la taronja.
  2. Barregem tots els ingredients i batre amb una batedora fins obtenir una barreja homogènia i de textura fina i untable.
  3. Posem la crema en un pot de vidre amb tapa hermètica i la conservem a la nevera.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies