La garrofa és un fruit sec ric en nutrients, fibra i antioxidants, que ajuda a regular el trànsit intestinal, controlar la gana i prevenir malalties cardiovasculars i diabetis. A més, el seu sabor dolç i baix índex glucèmic la converteixen en un excel·lent substitut de la xocolata i altres aliments processats.
Recepta de crema de garrofa, taronja i dàtils per untar
Ingredients
- 1 taronja de suc mitjana
- 8 cullerades d’ametlla crua molta
- 4 dàtils sense os
- 5 cullerades de cafè de farina de garrofa
Preparació de la recepta de crema de garrofa, taronja i dàtils per untar
- Pelem i fem trossos la taronja.
- Barregem tots els ingredients i batre amb una batedora fins obtenir una barreja homogènia i de textura fina i untable.
- Posem la crema en un pot de vidre amb tapa hermètica i la conservem a la nevera.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.