Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de crema de verdures

Una crema de verdures per prendre en qualsevol moment del dia.

Recepta de crema de verdures

Ingredients per 4 persones:

  • 1 bossa de verdures fresques tallades en juliana per fer sopa
  • 2 carbassons no gaire grossos
  • 1 patata
  • 1 ceba
  • 500 ml d’aigua
  • Sal

Preparació de la recepta de crema de verdures:

  1. Posa a bullir l’aigua amb sal. És important que l’aigua sigui la justa, ja que hi aniran a parar molts dels minerals de les verdures, que podrem recuperar si aprofitem tota l’aigua de cocció.
  2. Mentrestant neteja i pela el carbassó, la ceba i la patata, i talla-ho tot petit (si vols evitar pelar el carbassó, quan el triïs assegura’t que no sigui vell, i si són petits millor, així no amarguejarà).
  3. Quan l’aigua bulli aboca-hi la bossa de verdures junt amb el carbassó, la patata i la ceba, i deixa bullir a foc suau uns 20 minuts.
  4. Passats els 20 minuts, quan les verdures ja són cuites, tritura-ho tot i ja pots servir. En el moment de triturar-ho, pots afegir-hi un formatget o una mica de llet, però no és en cap cas imprescindible.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies