Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de crema freda de Remolatxa i Porro

La remolatxa és una arrel molt rica en aigua (89%), a més de ser font natural d’àcid fòlic, potassi i uns pigments antioxidants, els responsables del seu característic color, els anomenats antocianines.

Recepta de crema freda de Remolatxa i Porro

Ingredients per a 4 persones:

  • ½ kg de porro (només la part blanca)
  • ¼ de remolatxa cuita
  • 1 patata grossa
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 1 litre de brou vegetal o d’aigua
  • 100 ml de nata per cuinar
  • Pebre i Sal

Preparació de la recepta de crema freda de Remolatxa i Porro:

  1. Posa a bullir el brou o l’aigua amb els porros i la patata
  2. Quan la patata sigui cuita deixa-ho refredar
  3. Un cop fred, incorpora-hi la remolatxa i la crema de llet
  4. Tritura-ho tot i passa-ho pel colador xinès
  5. Posa-ho a la nevera i serveix la crema ben fred

Comentari dietètic:

La remolatxa és una arrel molt rica en aigua (89%), a més de ser font natural d’àcid fòlic, potassi i uns pigments antioxidants, els responsables del seu característic color, els anomenats antocianines.

Et recomanem que si has de disminuir les Kilocalories d’aquest plat, o si has de controlar la quantitat de greixos de la vostra alimentació, substitueixis la nata líquida per llet semidesnatada o desnatada.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies