Skip to content
Revista de Menja sa

Creps de fajol1 min read

23 juliol, 2020

Ingredients (per a 5 creps)

• 70 g de farina de blat sarraí
• 180ml d’aigua
• 1 pessic gran de sal
• 1/3 de culleradeta de comí mòlt
• 1 grapat de julivert fresc picat
• Una mica d’oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Barregem tots els ingredients amb unes varetes fins a aconseguir que no ens quedin grumolls
  2. A continuació afegim unes gotes d’oli en una paella (que sigui antiadherent) petita. Retirem l’excés d’oli amb un paper de cuina
  3. Hi tirem una mica de massa a la paella estenent amb moviments circulars. És important que les creps ens quedin finetes
  4. Finalment les omplim amb el que més ens agradi, sigui dolç o salat. Bon profit!

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies