Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de creps de fajol

El blat sarraí és un pseudocereal altament nutritiu i versàtil a la cuina. És una excel·lent font de proteïnes, fibra i minerals com el ferro, el magnesi i el zinc. A més, és baix en greixos i no conté gluten, cosa que el converteix en una excel·lent opció per a persones celíaques o sensibles al gluten. El blat sarraí també té propietats antioxidants i antiinflamatòries, cosa que el converteix en una opció saludable per prevenir malalties cròniques

Recepta de creps de fajol

Ingredients (per a 5 creps)

• 70 g de farina de blat sarraí
• 180ml d’aigua
• 1 pessic gran de sal
• 1/3 de culleradeta de comí mòlt
• 1 grapat de julivert fresc picat
• Una mica d’oli d’oliva verge extra

Preparació de la recepta de creps de fajol:

  1. Barregem tots els ingredients amb unes varetes fins a aconseguir que no ens quedin grumolls
  2. A continuació afegim unes gotes d’oli en una paella (que sigui antiadherent) petita. Retirem l’excés d’oli amb un paper de cuina
  3. Hi tirem una mica de massa a la paella estenent amb moviments circulars. És important que les creps ens quedin finetes
  4. Finalment les omplim amb el que més ens agradi, sigui dolç o salat. Bon profit!

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies