
Si vols gaudir d’unes crestes de tonyina fetes a casa, aquesta recepta t’encantarà
Ingredients per a 4 persones:
- 16 crestes individuals
- 2 llaunes de tonyina al natural (de les rodones petites)
- 3 ous
- 6 c/s de Salsa de tomàquet fregit
Elaboració:
- Posa a bullir 2 ous uns 7 ò 8 minuts. Retira, deixa refredar i pela’ls
- Treu l’excés de líquid de la tonyina
- Posa en un bol la tonyina, els ous picats i la salsa de tomàquet
- Barreja amb una forquilla fent pressió fins aconseguir una mescla més o menys fina
- Escampa les crestes sobre una superfície neta mantenint el paper que ja porten de base
- Posa una cullerada de postres de farcit per cada cresta al centre i tanca per la meitat pressionant amb la punta d’una forquilla (Procura que tot el farcit quedi repartit)
- Col·loca les crestes en una safata pel forn sobre paper vegetal
- Deixata l’ou que ha sobrat i fes-lo servir per pintar la superfície de les crestes amb un pinzell
- Cou al forn pre escalfat a uns 200oC fins que vegis que agafen color

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.