Skip to content
Revista de Menja sa

Crestes de tonyina1 min read

2 abril, 2014
crestes de tonyina

Si vols gaudir d’unes crestes de tonyina fetes a casa, aquesta recepta t’encantarà

Ingredients per a 4 persones:

  • 16 crestes individuals
  • 2 llaunes de tonyina al natural (de les rodones petites)
  • 3 ous
  • 6 c/s de Salsa de tomàquet fregit

Elaboració:

  1. Posa a bullir 2 ous uns 7 ò 8 minuts. Retira, deixa refredar i pela’ls
  2. Treu l’excés de líquid de la tonyina
  3. Posa en un bol la tonyina, els ous picats i la salsa de tomàquet
  4. Barreja amb una forquilla fent pressió fins aconseguir una mescla més o menys fina
  5. Escampa les crestes sobre una superfície neta mantenint el paper que ja porten de base
  6. Posa una cullerada de postres de farcit per cada cresta al centre i tanca per la meitat pressionant amb la punta d’una forquilla (Procura que tot el farcit quedi repartit)
  7. Col·loca les crestes en una safata pel forn sobre paper vegetal
  8. Deixata l’ou que ha sobrat i fes-lo servir per pintar la superfície de les crestes amb un pinzell
  9. Cou al forn pre escalfat a uns 200oC fins que vegis que agafen color

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies