
El sèsam aporta molts beneficis per al nostre organisme. Et presentem la recepta de crocant de sèsam per acompanyar amb una mousse.
Recepta de cruixent de sèsam
Ingredients:
- 70g de llavors de sèsam cures
- 130g de sucre
Preparació de la recepta de cruixent de sèsam:
- Torrem les llavors de sèsam a foc lent en una paella antiadherent. És important anar-les removent sovint per a què es torrin per tots els cantons. Veuràs que aniran adquirint un color més torrat. És normal que saltin com si fossin crispetes.
- Incorporem el sucre i deixem que es faci un caramel. Removem amb una llengua de silicona (amb una cullera de fusta s’enganxarà el caramel).
- Aboquem el sèsam caramel•litzat sobre una fulla de paper sulfuritzada procurant que quedi una placa fina i uniforme. Si ho preferim, podem utilitzar motlles per donar-li forma abans que es refredi. Si fem una placa gran, un cop es refredi podem trossejar el cruixent de sèsam en trossos irregulars.
- Podem servir-ho junt amb una mousse, una macedònia de fruites, iogurt o el que més ens agradi.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.