Skip to content
Revista de Menja sa

Cruixent de sèsam1 min read

17 setembre, 2020
cruixent de sèsam

El sèsam aporta molts beneficis per al nostre organisme. Et presentem la recepta de crocant de sèsam per acompanyar amb una mousse.

Ingredients:

  • 70g de llavors de sèsam cures
  • 130g de sucre

Preparació:

  1. Torrem les llavors de sèsam a foc lent en una paella antiadherent. És important anar-les removent sovint per a què es torrin per tots els cantons. Veuràs que aniran adquirint un color més torrat. És normal que saltin com si fossin crispetes.
  2. Incorporem el sucre i deixem que es faci un caramel. Removem amb una llengua de silicona (amb una cullera de fusta s’enganxarà el caramel).
  3. Aboquem el sèsam caramel•litzat sobre una fulla de paper sulfuritzada procurant que quedi una placa fina i uniforme. Si ho preferim, podem utilitzar motlles per donar-li forma abans que es refredi. Si fem una placa gran, un cop es refredi podem trossejar el cruixent de sèsam en trossos irregulars.
  4. Podem servir-ho junt amb una mousse, una macedònia de fruites, iogurt o el que més ens agradi.

Recepta realitzada per Sílvia Serra.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies