Skip to content
Revista de Menja sa

Dorayakis sense gluten1 min read

5 setembre, 2020
dorayakis xocolata sense gluten

Recepta que pot fer-se i sobretot menjar-se en família. És el cas d’aquests “falsos” dorayakis de xocolata sense gluten aptes per a celíacs i no celíacs.

Ingredients per a 3 persones:

  • 70 g de maizena
  • 70 g de farina d’arròs
  • 40 g de mantega fosa
  • 50 ml de llet
  • 2 ous
  • 50 g de sucre
  • 8 g de llevat químic
  • Crema de xocolata i avellanes

Preparació:

  1. Barreja tots els ingredients, menys la crema de xocolata, amb l’ajuda d’unes varetes. Ho pots fer manual ja que no queden grumolls.
  2. Deixa reposar la barreja 30 minuts
  3. En una crepera ves posant massa per fer 4 “tortitas”. Quan comencen a bombollejar posa una mica de crema de xocolata en 2 d’elles i de seguida cobreix amb les altres dues muntant els dorayakis. En fer-ho així queden les vores de les dues “tortitas” enganxades i la crema de xocolata es manté dins el pastisset.
  4. Mantingues els dorayakis acabats tapats amb un drap perquè no es refredin
  5. Repeteix aquest pas fins que acabis tota la massa i ja pots servir

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies