
Recepta que pot fer-se i sobretot menjar-se en família. És el cas d’aquests “falsos” dorayakis de xocolata sense gluten aptes per a celíacs i no celíacs.
Ingredients per a 3 persones:
- 70 g de maizena
- 70 g de farina d’arròs
- 40 g de mantega fosa
- 50 ml de llet
- 2 ous
- 50 g de sucre
- 8 g de llevat químic
- Crema de xocolata i avellanes
Preparació:
- Barreja tots els ingredients, menys la crema de xocolata, amb l’ajuda d’unes varetes. Ho pots fer manual ja que no queden grumolls.
- Deixa reposar la barreja 30 minuts
- En una crepera ves posant massa per fer 4 “tortitas”. Quan comencen a bombollejar posa una mica de crema de xocolata en 2 d’elles i de seguida cobreix amb les altres dues muntant els dorayakis. En fer-ho així queden les vores de les dues “tortitas” enganxades i la crema de xocolata es manté dins el pastisset.
- Mantingues els dorayakis acabats tapats amb un drap perquè no es refredin
- Repeteix aquest pas fins que acabis tota la massa i ja pots servir

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.