Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Majestic3 min read

majestic

propar-se a un hotel de luxe no és necessàriament quelcom prohibitiu perquè els establiments emblemàtics de les grans capitals estan ampliant la seva cartera de serveis pels qui no són turistes. L’objectiu és aconseguir atraure a aquells que viuen a la ciutat i busquen un spa, una terrassa amb vistes, una sessió de DJ en directe, un piano-bar o un assortiment de tapes d’autor. Són, en definitiva, experiències exclusives a preus impossibles d’assumir en la quotidianitat de la majoria, però accessibles per a ocasions especials.

la privilegiada ubicació del Passeig de Gràcia de Barcelona la règia façana de l’hotel Majestic rep al visitant amb la sofisticació de qui porta dècades acollint el més selecte que passa per la ciutat. quest és un hotel amb tradició que, encara que s’ha adaptat a les noves exigències dels hostes, manté un aire burgès que es reflecteix en els daurats i s’entrelluca a les columnes que sostenen aquesta mítica cantonada del gran bulevard barceloní, de sòl jaspiat i fustes nobles.

Els amants de la gastronomia coneixen de sobres els canelons de pollastre de pagès del xef Nandu Jubany, però l’hotel sorprèn a qui traspassa el llindar del seu exclusiu bar amb una proposta que combina el glamur francès, el protocol britànic i el disseny barceloní: el Majestic Champagne Fashion Tea. Es tracta d’un berenar amb combinació de tasts dolços o salats amb beguda calenta i xampany Ruinart. L’estrella de la vetllada són els cinc éclairs inspirats en els dissenys de les principals firmes de moda presents a la capital.

L’hora del te és una tradició britànica que ara espera assentar-se a la Ciutat Comtal com a punt de partida d’una tarda de compres en una de les milles d’or d’Espanya. Brunello Cucinelli, Bulgari, Jimmi Choo, Salvatore Ferragamo o Rosa Clará han endolcit el seu estil fins a convertir-ho en una delícia de l’exclusiva rebosteria francesa del segle XIX. D’entre les propostes suggerides, destaca la cremosa textura del brioix de Jimmy Choo amb gianduja i avellanes, la Passió Romana de Bulgari en forma d’exòtica combinació de fruits vermells o la sorprenent adaptació d’un vestit de núvia Rosa Clará en una base de pasta choux amb confits i albercoc.
La recepta tradicional amb la qual es dóna forma a la base dels éclair es cuina amb farina refinada de blat, ous, llet, mantega i espècies aromàtiques com la canyella o la vainilla, fruit del costum francès dels petisús i les lioneses que es preparen fornejant la massa i oxigenant-la perquè quedi buida per dins.

majestic

Per els qui desitgin satisfer el seu gust per un berenar salat, gaudiran de la sofisticada proposta d’éclair vegetal, el mollete de pernil ibèric, la coca en pa de vidre amb anxoves i tomàquet o la suggeridora combinació de galeta de anís, foie i poma verda.

Fitxa tècnica:
Restaurant: Majestic Bar
Tipus de cuina: Hora del te amb rebosteria francesa
dreça: Passeig de Gràcia, 68-70 Barcelona
Preu mitjà: 31 €
Web: www.hotelmajestic.es
Horari: Tots els dies de 16:00 a 19:00h
No cal reserva

Propostes similars
Hofmann: http://www.hofmann-bcn.com/
Bubó: http://bubo.es/
La Farga: http://www.fargabarcelona.com/
La Pastisseia: http://www.lapastisseriabarcelona.com/

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies