Skip to content
Revista de Menja sa

Esqueixada de bacallà1 min read

16 setembre, 2020
esqueixada de bacallà

T’ensenyem a preparar un clàssic amb bacallà. Recepta saludable i fàcil on les hi hagi. Esqueixada de bacallà. Som-hi!

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de bacallà dessalat i esqueixat
  • 3-4 tomàquets grans de pera madurs
  • Olives negres d’Aragó
  • OOVE

Preparació:

  1. Si has dessalat tu el bacallà, assegura’t d’escórre’l bé i després esqueixa’l amb els dits
  2. Renta els tomàquets i talla’ls a daus. També pots servir l’esqueixada amb el tomàquet ratllat
  3. Si t’agrada pots afegir-hi ceba tendra
  4. En una safata barreja tots els ingredients, amaneix amb l’OOVE i deixa reposar a la nevera perquè estigui ben fred en el moment de servir.

Aquesta recepta pot servir-te de base per a un plat complet fresquet si li afegeixes unes mongetes blanques.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies