
T’ensenyem a preparar un clàssic amb bacallà. Recepta saludable i fàcil on les hi hagi. Esqueixada de bacallà. Som-hi!
Ingredients per a 4 persones:
- 400 g de bacallà dessalat i esqueixat
- 3-4 tomàquets grans de pera madurs
- Olives negres d’Aragó
- OOVE
Preparació:
- Si has dessalat tu el bacallà, assegura’t d’escórre’l bé i després esqueixa’l amb els dits
- Renta els tomàquets i talla’ls a daus. També pots servir l’esqueixada amb el tomàquet ratllat
- Si t’agrada pots afegir-hi ceba tendra
- En una safata barreja tots els ingredients, amaneix amb l’OOVE i deixa reposar a la nevera perquè estigui ben fred en el moment de servir.
Aquesta recepta pot servir-te de base per a un plat complet fresquet si li afegeixes unes mongetes blanques.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.