Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Estofat de vedella, amb bolets i moniato

Incorporem a l’estofat de vedella el moniato. Per realitzar l’estofat de vedella amb bolets i moniato necessitarem:

Ingredients:

  • 650-700 g de vedella per guisar
  • Oli d ‘oliva verge extra
  • sal
  • 1 escalunya
  • 350 g de vi blanc sec
  • 1 c/c de canyella en pols en polvo
  • 1 c/c de gingebre en pols
  • 2 baies de pebre de Jamaica
  • 1 c/c de comí en pols
  • 1/2 c/c de pimentón de la Vera
  • 300 g de moniato
  • 300 g de bolets de temporada
  • 200 g de caldo de carn (o de verdures)
  • 3 c/s de pinyons
  • 1/2 c/c de sàlvia

Preparació:

  1. Tallar la carn a daus.
  2. Pelar i picar l’escalunya en ploma.
  3. Posar en una cassola amb oli al foc, quan estigui calent incorporem la vedella salpebrada al gust. La daurem a foc viu. A continuació afegim l’escalunya i deixem que s’estovi.
  4. A continuació incorporar el vi blanc, la canyella, el gingebre, el pebre de Jamaica mòlt, el comí i el pimentón de la Vera.
  5. Deixar coure a foc lent durant una hora i mitja o fins que la carn estigui tendra.
  6. Netejar els bolets i si són grans els tallem.
  7. Incorporar el moniato, els bolets i el caldo.
  8. Cuinar fins que el moniato estigui tendre i reservem.
  9. A l’hora de servir torrar en una paella pinyols a temperatura moderada.
  10. Incorporar al plat els pinyons i la sàlvia picada.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies