
Ingredients per a 4 persones:
– 8 tortillas mexicanes de blat per a fajitas
– 3 pits de pollastre
– 2 pebrots varietat “Lamuyo” vermells
– 2 pebrots varietat “Lamuyo” verds
– 2 cebes morades
– 2 cullerades soperes de tomàquet natural triturat
– AOVE
– Sal
– Pebre
Preparació:
1- Pela la ceba i talla-la en juliana
2- Renta els pebrots i talla’ls en juliana també
3- En una paella amb AOVE, comença saltejant la ceba, i en uns minuts incorpora el pebrot i sala les verdures al gust
4- Mentre es va saltejant la verdura, talla els pits de pollastre a tires i salpebra-les
5- Quan tinguis les verdures ja cuites reserva-les i cuina les tires de pollastre a la mateixa paella
6- Quan el pollastre ja estigui llest, torna a afegir les verdures reservades i incorpora-hi el tomàquet triturat.
7- Barreja-ho tot i deixa un parell de minuts al foc perquè el tomàquet evapori l’aigua, i ja pots apagar el foc
8- Escalfa les tortitas al microones o en una paella uns segons i ja pots servir

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.