Skip to content
Revista de Menja sa

Fideus Soba amb Tirabecs i sèsam1 min read

4 agost, 2020

Ingredients per a 4 persones

  • 150-200g de fideus soba
  • 10g de gingebre fresc
  • 3 dents d’all
  • ½ vitet vermell fresc
  • 240g de tirabecs
  • 2 cullerades de llavors de sèsam (ideal si és 1 de sèsam blanc y 1 de sèsam negre)
  • 20g de vinagre d’arròs (opcional)
  • 30g de salsa de soia
  • 30g de salsa de soia dolça
  • Sal
  • 3 o 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 2 cullerades d’oli de sèsam

Preparació

  1. Posem a coure els fideus en una olla amb abundant aigua. Quan bullin, afegim la sal i la pasta.
  2. Deixem que es coguin fins que estigui tova. L’escorrem .
  3. Pelem el gingebre i les dents d’all i ho rallem tot
  4. Rentem bé els tirabecs i retirem els fils que tenen en els dos extrems. Els taller en dos o tres trossos cada un.
  5. Posem  una paella gran a escalfar amb l’oli d’oliva verge extra. Ofeguem el gingebre i l’all ratllats sense deixar de remoure fins que comencin a agafar color.
  6. Aleshores incorporem el vitet i remenem. Seguidament afegim les tirabecs i les llavors de sèsam.
  7. Saltegem uns 3 o 4 minuts i afegim el vinagre d’arròs i les dues salses de soia.
  8. Finalment afegim sal al gust si ho considerem necessari.

Recepta realitzada per Sílvia Serra.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies