Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Recepta de garrofa a la tassa

Si t’agrada provar coses noves, et recomanem que provis de fer la recepta de garrofa a la tassa com a substitut de la xocolata. La garrofa conté moltes propietats i és apte per celíacs. Per a realitzar la recepta necessitarem els següents ingredients:

Ingredients per a 1 persona:

  • 1 cullerada de farina de blat de moro
  • 3 cullerades de farina de garrofa
  • 1/4 l de llet o beguda vegetal

Preparació de la recepta de garrofa a la tassa:

  1. Posar en una olla la llet o la beguda vegetal.
  2. Afegim la farina de blat de moro i la de garrofa.
  3. Removem perquè es dissolguin les farines.
  4. Quan comenci a bullir, remenar sense parar durant cinc minuts i retirar del foc.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies