Skip to content
Revista de Menja sa

Gaspatxo de cireres1 min read

9 juny, 2011
Gaspatxo de cireres

El gaspatxo de cireres és una bona recepta per començar amb força l’estiu i amb les defenses plenes. Rica en antioxidants, fibra i molt lleugera.

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de cireres
  • 200 g de gerds
  • 8 taronges de suc
  • 2 cullerades de sucre moreno
  • Menta fresca

Elaboració:

  1. Renta els gerds i també les cireres, eixuga-les, talla-les per la meitat i treu el pinyol.
  2. Esprem les taronges i cola el suc.
  3. Reserva algunes cireres i gerds per decorar i passa la resta per la batedora amb el suc de taronja i el sucre moreno. Tritura ben fi.
  4. Serveix el gaspatxo en quatre copes, afegeix la fruita reservada i decora amb fulles de menta.

El truc: si el vols prendre ben fresc, afegeix uns glaçons de gel en el moment de triturar la fruita.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies