
El gaspatxo de cireres és una bona recepta per començar amb força l’estiu i amb les defenses plenes. Rica en antioxidants, fibra i molt lleugera.
Ingredients per a 4 persones:
- 500 g de cireres
- 200 g de gerds
- 8 taronges de suc
- 2 cullerades de sucre moreno
- Menta fresca
Elaboració:
- Renta els gerds i també les cireres, eixuga-les, talla-les per la meitat i treu el pinyol.
- Esprem les taronges i cola el suc.
- Reserva algunes cireres i gerds per decorar i passa la resta per la batedora amb el suc de taronja i el sucre moreno. Tritura ben fi.
- Serveix el gaspatxo en quatre copes, afegeix la fruita reservada i decora amb fulles de menta.
El truc: si el vols prendre ben fresc, afegeix uns glaçons de gel en el moment de triturar la fruita.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.