Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Gaspatxo de Síndria

la-sindria

La síndria és una fruita amb 93% d’aigua, i rica en antioxidants com els ?-carotens i el licopè.

Ingredients per 4 persones:

  • 1 kg de síndria sense llavor
  • 400 gr. de tomàquet madur
  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Aigua
  • Pebre
  • Sal
  • Alfàbrega fresca

Preparació:

  1. Escalda els tomàquets i pela’ls
  2. Talla la síndria i els tomàquets, sala-ho, afegeix-hi l’oli d’oliva i tritura-ho tot. Si ho trobes espès afegeix-hi aigua fins aconseguir la textura desitjada
  3. Deixa refredar a la nevera, i al moment de servir incorpora-hi unes fulles d’alfàbrega i posa-hi, si vols, una mica de pebre

Et proposem aquesta recepta perquè l’ofereixis com a primer plat d’un menú. La síndria és una fruita amb 93% d’aigua, i rica en antioxidants com els ?-carotens i el licopè.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies