
ingredients per a 4 persones:
- 3 alvocats
- 2 tomàquets madurs o tipus pera
- 1 ceba dolça petita o 1 ceba tendra
- El suc de ½ llimona o d’1 llima
- Una mica de sal
- Coriandre fresc
- Nachos
Preparació:
1- Renta els alvocats, els tomàquets i la llimona.
2- Escalda els tomàquets en aigua bullint 1 minut i passa’ls a un bol amb aigua freda i uns glaçons de gel.
3- Pelar els tomàquets, tallar-los en 4 i posa’ls al got de la picadora.
4- Obre els alvocats i buida’ls en el got de la picadora junt amb els tomàquets.
5- Afegeix la ceba pelada i tallada a 4. La pots deixar en remull amb aigua i una mica de vinagre durant 30 minuts si la trobes molt forta.
6- Afegeix el suc de ½ llimona, la mica de sal i el coriandre.
7- Triturar fins a obtenir la textura que més t’agradi. Si no us agrada tan fi, en lloc d’usar la picadora, aixafa els alvocats amb una forquilla i barreja’ls amb la ceba i el tomàquet tallats en brunoise i el coriandre picat petit.
8- Serveix acompanyat d’uns nachos.
NOTA: Afegeix-li un Xile serrà verd si voleu que piqui

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.