Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Hàbits saludables3 min read

Hàbits saludables

Avui et presentem una aplicació d’hàbits saludables familiar i ideal tant per si teletreballes com si has decidit posar ordre al teu dia a dia. Pensada per a tota la família i en format de subscripció mensual, et presentem My Book.

My Book

Aquesta plataforma d’hàbits saludables permet afegir fins a 4 perfils (unitat familiar) i gaudir d’un conjunt de funcionalitats que va creixent:

Funcionalitats

 • Menú setmanal saludable dinàmic personalizable: Cada setmana tindràs entre 18 menús a escollir creats per un equip de Dietistes-Nutricionistes que garantirà 100% que sigui saludable i saborós. Si de la nostra proposta hi hagués algun plat que no t’acabés d’agradar pots seleccionar alternatives a aquest plat sense trencar l’estructura. També compatible amb el robot de cuina més famós del mercat 😉
 • Llista de la compra: Del menú obtindràs la llista de la compra d’ingredients amb el qual podràs omplir la resta de productes de la llar. A més, pots personalitzar la llista de la compra sobre la base dels dies que cuines o que no (per exemple: Si els teus fills es queden a menjar al migdia en el menjador podràs amb un clic treure aquest cuinat perquè la llista de la compra s’ajusti) i a més podràs acabar d’ajustar la compra sobre la base dels dies que fas la compra. És a dir, si compres una vegada a la setmana, cada dos dies…
 • Receptes: Cada plat tindrà la possibilitat de poder veure la recepta per no perdre’t el pas a pas o comentari dietètic però també disposes d’una calculadora de comensals, possibles al·lergens, temps de cuinat, dificultat…i a més podràs valorar els plats en un rànquing i guardar-te aquells que més t’agradin a la teva carpeta de favorits.
 • Què tinc a la nevera!: Independentment al menú, ja perquè siguis un esperit lliure o bé no hagis fet la compra i tinguis la nevera semibuïda, pots utilitzar la funció “què tinc a la meva nevera”. Tan sol posar els ingredients que tens per cuinar i, opcionalment, aquells que no vulguis que apareguin et sortiran centenars de plats deliciosos. Batch cooking al poder!
 • Agenda d’activitats: My Book no solament és un planificador de menús saludables si no que també realitzem activitats en viu. Webinars de nutrició, psicologia, tallers de cuina, activitat física…i inclosa amb la subscripció.
 • My Book TV: Si el que prefereixes és anar al teu ritme el teu és My Book TV. Un catàleg de vídeos, podcast, música…que podràs gaudir quan et vagi millor (al tren, metre, autobús, moments de descans o per si teletrabajas..)
 • Tractaments personalitzats: Si no solament t’interessa tenir uns bons hàbits saludables si no que t’agradaria aconseguir un objectiu (perdre pes o potser guanyar-ho, millorar un problema digestiu o del cicle de vida d’una persona, o potser t’interessa la nutrició esportiva… pots contractar els nostres serveis personalitzats amb l’equip de Menja sa.
 • Noves funcionalitats en breu! El nostre interès és incrementar funcionalitats perquè My Book sigui el teu centre de salut.

Preu

La plataforma familiar d’hàbits saludables compta amb un model de subscripció mensual de baix cost i sense permanència. El preu és de 0,16€/dia o el que és el mateix 4,80€/mes tenint els 4 perfils inclosos. Opcionalment, si l’usuari decideix activar un pla personalitzat té un cost addicional i comptaria amb l’equip de Menja sa podent anar als centres més propers o ben realitzant els plans online a través de videoconferència amb una pestanya que conté My Book i que donat el cas s’habilitaria.

Fes-li un cop d’ull a l’aplicació d’hàbits saludables familiar i comença a cuidar-te de tu i dels teus!

  T’ha agradat el nostre article?

  Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

  El teu email (obligatori)

  Aviso de cookies